Header Ads

RÉMÁLOM, ami ma hajnalban történt az Újlak utcában Viviennel és Laurával! A Jó Isten legyen velük!

RÉMÁLOM, ami ma hajnalban történt az Újlak utcában Viviennel és Laurával! A Jó Isten legyen velük!


Egy ország fohászkodik a 21 éves Vivien élettért, aki ma hajnal óta kómában fekszik és egy 10 fős orvosi stáb küzd az életéért.

A fiatal édesanya, hiába magyarázta ex férjének, hogy új kapcsolata van és őt már nem szereti, Norbert az éjszaka leple alatt tört rájuk és kérdés nélkül tüzet nyitott. - Ezeket a sorokat olvashattuk a ma reggeli sajtóban.Kétségbeesett segélykiáltásra és ordibálásra ébredtek fel vasárnap hajnalban a XVII. kerületi Újlak utca lakói Budapesten, majd eldörrent lövésekre lettek figyelmesek. A fiatal nő kezébe kapva gyermekét megpróbált elszaladni, de 3 háztömbnyire Norbert utolérte őket. A 21 éves É. Vivien az életé­ért könyörgött, mielőtt könyörtelenül fejbe lőtte a féltékeny Norbert, mindezt végignézte két és fél éves kislánya is.Néhány szomszéd szemtanúja volt az esetnek, látták, ahogyan Vivien gyermekével rohan le a lépcsőházban...

É. Vivien életéért jelenleg küzdenek az orvosok, kómában van. A két és fél éves Laurának nem esett baja, a Heim Pál Gyermekkórházban tartják megfigyelés alatt a következő néhány napban.

Önök szerint mit érdemel az a bűnös, aki ilyen tettre képes?? Imádkozzunk együtt a 21 éves Vivien élettért! 


Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!