Header Ads

Pár hete még éhen akart halni Kóbor János a kevéske nyugdíja miatt, de figyeljék, hogy milyen LUXUS cikket vásárolt a napokban!

Hatalmas figyelmet kapott a nyár elején Kóbor János, ugyanis folyamatos nyilvánosan panaszkodott, hogy milyen kevéske is a nyugdíja és milyen nehéz ebből megélni.Nem a művész úr az egyetlen ebben az országban,aki kevés nyugdíjáról panaszkodik. Lehet vitatkozni, hogy igazuk van vagy sem,de egy biztos, rengeteg nyugdíjas van ebben az országban,aki ledolgozta becsülettel az életét,mégis nehezen tud megélni.Véletlenül sem az irigység beszél belőlünk, sőt gratulálunk is a művész úrnak az új hajójához, amit a napokban bocsájtottak vízre a balatonfüredi kikötőben. Egy szerény becslés szerint egy ilyen hajó új ára megközelíti a 20 millió magyar forintot is.
Viszont feltesszük a kérdést,melyik kis nyugdíjból élő ember engedheti ezt meg magának?

Nagyon kellemes pihenést és hajókázást kívánunk a művész úrnak és családjának, viszont annyit megjegyeznénk, könyörögve kérjük ne sírjon a sanyarú élete miatt, ugyanis ezek szerint el sem tudja képzelni, hogy hogyan él ma Magyarországon egy átlagos nyugdíjas! Kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére, legyenek kedves hozzászólásként fejezzék ki, köszönjük!