Header Ads

Borzalom, amit ma délelőtt át kellett éljen a 9 éves kislányom az alattunk lévő zöldségesben! Milyen eltorzult egy világban élünk?! Vigyázzon mindenki! Osszátok!

Borzalom, amit ma délelőtt át kellett éljen a 9 éves kislányom az alattunk lévő zöldségesben! Milyen eltorzult egy világban élünk?! Vigyázzon mindenki! Osszátok!


A kép illusztráció

Egy édesanya osztotta meg az alábbi történetet közösségi oldalán! Sziasztok! Megpróbálom leírni azt a traumát, ami a mai napon történt meg velünk, noha még mindig a hatása alatt vagyok! Helyszín: X. kerület, Kőbánya! Éppen az ebédet készítettem otthon, amikor észrevettem, hogy elfogyott a karalábém meg répám így nem tudok a levesbe tenni. Szóltam a kislányomnak, hogy gyors ugorjon már le az alattunk lévő kisboltba. Mi az 5. emeleten lakunk, így beletelt egy kis időbe, mire megjárta. Amikor végre visszaért, sírva rohant hozzám! Nagyon megijedtem, hogy mi történhetett ami ennyire felzaklatta.

Kérdezem tőle, mi a baj, mi történt?
- A bácsi a boltban hozzám ért tudod anyu ott lent!
- Tessék? - Kérdeztem vissza ledöbbenve?
- Tudod ki volt az?
- Nem tudom, eddig soha nem láttam a bácsit.

Eldobtam mindent ami a kezemben volt éppen és azonnal rohantam le a boltba hátha az eladó többet tud mondani. Belépve az üzlet ajtaján már szegeztem is neki a kérdést, de nem értette miről beszélek, ezért gyors elmondtam neki a történetet, hogy mit élt át a kislányom pár perccel korábban. Erre közölte velem, Ő semmit nem vett észre ebből az egészből, közben ugyanolyan meglepődött arcot vágott mint én. Azonnal visszanéztük a biztonsági kamera felvételét, de persze semmit nem látni a férfiből, mert az egyik árusor kitakarta. Így csak a kislányom elmondására tudok hagyatkozni, aki így írta le a tettest: 50 év körüli alacsony férfi ápolatlan, hosszú őszes szakállal, hosszú hajjal, barna bélelt téli kabátban. Nagyon szeretnék vele találkozni, hogy elszámoltassam tettével! A férjemnek is lenne egy-két ötlete, hogy mit tenne vele ha összefutna vele, de ezt inkább nem mondom.

A rendőrségen megtettük a feljelentést ismeretlen személy ellen. Sajnos nem sok esélyt látok rá, hogy sikerül őt megtalálni. Dühös vagyok az eladóra is, mivel elmondása szerint, nem emlékszik ilyen kinézetű emberre. Nem gondolom, hogy abban a pár percben ami az eset és az én megérkezésem az üzletbe között, olyan sok ember megfordult volna, hogy ne lehessen rá emlékezni. Magyarország 2018..!

Tehetetlennek és egyben hibásnak is érzem magam és ez felemészt! Talán annyi a "szerencse", ha lehet így fogalmazni, hogy a lányomnak nagyjából sikerült feldolgoznia a történteket és nem okoztak benne maradandó lelki traumát, amit magamról nem mondhatok el! Köszönöm, hogy elolvastad történetünket és arra kérnélek benneteket, osszátok, mert ez az ember még odakint van valahol és bármikor újra próbálkozhat! Vigyázzatok gyermekeitekre!

Osszátok, hogy mindenki láthassa milyen eltorzult egy világban élünk!!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!