Header Ads

Megszólalt a babáról Gáspár Evelin. Győzike és Bea összeomlott a hír hallatán! Sokkoló, amit bejelentett! Egy megosztással, jelezd véleményedet!

Megszólalt a babáról Gáspár Evelin. Apja összeomlott a hír hallatán! Sokkoló, amit bejelentett!


Alakjáért keményen megdolgozó Gáspár Evelin nem sokat kertelt, és elmondta egy interjúban, hogy mivel félti a hosszú évek kínlódásával elért eredményt, nem akar gyereket.– A mai világban hülye lennék szülni. A fogyásomon és az alakomon dolgozom évek óta, a szüléstől romba dőlne a testem, ráadásul mentálisan sem érzem magam késznek. Nem akarom a testem és az időmet feláldozni – mondta sokak megdöbbenésére Győzike nagyobbik lánya, aki még azt is hozzátette: elszomorítónak tartja, hogy a fiatal nők az Instagram-oldalukon mutogatják a tökéletes babakocsis képeket, közben viszont nem foglalkoznak a gyerekeikkel.


Győző egyre inkább kiakad Evelin megnyilvánulásán. Bár a nagyobbik lánya már évekkel ezelőtt is kijelentette a televízióban, hogy nem szereti a gyerekeket, és nem is akar sajátot, akkor az apja ezt a kamaszkornak tudta be. Dehogy már az immár felnőtt lánya is ezt nyilatkozza, ezen kibukott.– Én imádom a gyerekeket, és alig várom, hogy nagypapa lehessek – reagált a showman. – A romáknál már ennyi idős korban, amiben Evelin is van, ott rohangál egy-két gyerek az anyjuk szoknyája körül.

Oszd meg, te mit szólsz hozzá?