Header Ads

Megdöbbentő! Végleg véget ért a hajléktalanból lett lottómilliomos álma! Közbeszólt a NAV....

Emlékszik még a magyar hajléktalanból lett lottómilliomosra?

Oszd meg, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

2013-ban Andraschek László 600 milliót nyert a skandináv lottón,a megvásárolt szelvényről a felesége nem is tudott, országos szenzáció lett az esetből. A férfi és a felesége egy győri hajléktalanszállón éltek,aminek egycsapásra vége lett.

A nyereménynek köszönhetően minden problémájuk megoldódott,azonnal elkezdték megvalósítani álmaikat,lakást vásároltak a gyerekeknek is hogy önálló életet tudjanak élni,sőt a rokonok is kaptak a nyereményből. De a legnagyobb álmuk egy saját kávézó volt.Ez az álom is valóra vált egy kis cukrászdával egybekötve és évekig működött is. A napokban pedig ennek az álomszerű vállalkozásnak is vége lett,adótartozás miatt be kell zárniuk a kávézót.


A hatóságok megkezdték a lefoglalást a vendéglátóhelyen Andraschek Lászlóné azt mondta, hogy bezárják a kávézót, pedig ez mindkettejük nagy álma volt.Egyenlőre csak találgatások vannak hogy a szegény családból egyik pillanatból a másikra lett milliomos,valóban nem tudta kezelni a helyzetet…?


Nagyon sok lottónyertesről tudni aki éveken belül az utcára került.Nemrégiben nyilatkozott Andraschek Lászlóné amiben elmondta hogy több lakásuk is van ami kivan adva albérletbe,és több száz milliós vagyonuk van a bankban lekötve,de a híresztelések szerint már régen elfogyott minden vagyonuk és csak a bérelt kávézóból volt valami bevételük,de ez az információ nem megerősített helyről származik.

Oszd meg és jelezd a véleményed!