Header Ads

Utolsó lehetőség, utána nincs tovább! Hazugságvizsgálatról egyeztettek Gyárfással! Te hiszel még neki? -Megosztás után, írd meg véleményedet!

Ismét gyanúsítotti kihallgatásra idézték az úszószövetség volt elnökét!


Újból kihallgatták a Fenyő-gyilkosság megrendelésével gyanúsított Gyárfás Tamást – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Bánáti János, az egykori médiavállalkozó ügyvédje. A védő szerint a rendőrök pusztán a hazugságvizsgálatról egyeztettek. Gyárfás továbbra is hajlandó alávetni magát a poligráfos vizsgálatnak.

A médiavállalkozó ügyvédje az oknyomozó portálnak arról számolt be, hogy a rendőrök kérdéseket nem tettek fel, pusztán a hazugságvizsgálatról egyeztettek. Gyárfás fenntartotta, amit a Magyar Időknek adott interjújában mondott, miszerint vállalná a poligráfos ellenőrzést. A védelem álláspontja szerint azonban ennek úgy lenne értelme, ha az a személy is alávetné magát a vizsgálatnak, aki esetleg terhelő vallomást tett az exúszóelnökre. – Ilyen vallomásról azonban egyelőre nem tudnak – hangsúlyozta a lapnak Bánáti János.

A portál szerint a kihallgatáson az is szóba került, hogy július elsejétől – köszönhetően a vasárnap hatályba lépő új büntetőeljárási törvénynek – a nyomozóhatóság át fogja adni Gyárfáséknak a Fenyő-ügyben eddig összegyűjtött bizonyítékokat, amire a jövő héten kerülhet sor. Mint írták, arra azonban van lehetőség, hogy indokolt esetben a hatóság bizonyos iratokat a nyomozás végéig visszatartson.
Az egykori sportvezetőt a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként vonnák felelősségre

Ismert, Gyárfás Tamás terhére azt rója a hatóság, hogy több mint húsz évvel ezelőtt megbízást adott a magyar olajmaffia vezérének, Portik Tamásnak, hogy Jozef Roháccsal lövesse agyon legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost. Gyárfás azt állítja, hogy ennek a „szörnyűségnek” ő maga is áldozata és még a gondolata sem merült fel benne, hogy az egykori médiamágnást megölesse.
A volt sportvezető lapunknak adott interjúban hangsúlyozta, hogy sem Portikot, sem az erőszakos bűncselekmények miatt többször is elítélt Tasnádi Pétert nem bízta meg Fenyő megöletésével.

Tasnádi egyébként azt állította, hogy felvette Gyárfástól a megbízásért járó díj előlegét, majd a gyilkosságért kitűzött díj másik felét is behajtotta tőle. Kovács Lajost, a Fenyő-gyilkosságot vizsgáló egykori főnyomozót Gyárfás azzal vádolta, hogy neki köszönheti a büntetőeljárást, mivel a főtiszt úgymond hangulatot keltett ellene. A nyugalmazott rendőr ezredes tagadta ezt a vádat.
Oszd meg és írd meg véleményedet!