Header Ads

Tegnap délután az alattunk lakó szomszéd kopogott az ajtónkon - Mikor kinyitottam, közölte velem, hogy zavarja az 1 éves kisfiam totyogása majd hátat fordított és elment...Ezt a levelet küldtem neki válaszul:

Tegnap délután az alattunk lakó szomszéd kopogott az ajtónkon - Mikor kinyitottam, közölte velem, hogy zavarja az 1 éves kisfiam totyogása majd hátat fordított és elment...Ezt a levelet küldtem neki válaszul:Mint tudjuk, nem éppen a legkomfortosabb panellakásban lakni. Papírvékony falak, kis szűkös terek de legalább nyáron ingyen van a szauna. 

Nos a tegnapi napon az alattunk lakó szomszéd hölgy feljött hozzánk, bekopogott, majd közölte velem, hogy hangosan lépked (inkább totyog) és játszik a játékaival az 1 éves kisfiam.

Ezután megkért, hogy csendesítsem le, majd hátat fordított és elviharzott! Én a döbbenettől először se köpni se nyelni nem tudtam. Végül amikor kicsit sikerült feldolgoznom a történteket, Ez a levél - és megoldás született meg:Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha neked is elnyerte a tetszésedet!