Header Ads

Szívszorító! Végső útjára kísérték Majka édesanyját, aki utolsó levelével Így búcsúzott gyermekétől! - Fogadja őszinte részvétünket! Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!

Szívszorító! Végső útjára kísérték Majka édesanyját, aki utolsó levelével Így búcsúzott gyermekétől! - Fogadja őszinte részvétünket! Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!Hosszan tartó betegség után hunyt el Majoros Péter (Majka) édesanyja Ibolya néni. A rapper közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt rajongóival múlt pénteken.

„Sajnos az én drága édesanyám elköszönt tőlünk. Neki ez maga volt a megváltás azok után, amit az elmúlt évben átélt. Láttam, hogyan változik meg az az ember, aki egykor egy életerős, életvidám asszony volt. Az elmúlt 19 évben kemoterápiás kezelésekre járt, öt évig volt tünetmentes. Most gyakorlatilag feladta a harcot." - mondta videó üzenetében

Az ózdi temetőben helyezték végső nyugalomra a zenész édesanyját. Erről egy hölgy nyilatkozott, aki éppen a ceremónia idején járt a temetőben és arról számolt be, hogy a szertartáson egy levelet olvastak fel az egybegyűlteknek, amit Majka édesanyja a halála előtt nem sokkal írt. Ez egyfajta búcsúlevél volt.Fogadja őszinte részvétünket Péter! Nyugodjon Békében Ibolya néni!

Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!