Header Ads

Segítsetek! Ő Szeleczki Norbi, aki még csak 9 éves! Rémálomba illő körülmények között tűnt el - Minden megosztás számít, hogy minél hamarabb megtalálhassuk!

Segítsetek! Ő Szeleczki Norbi, aki még csak 9 éves! Rémálomba illő körülmények között tűnt el - Minden megosztás számít, hogy minél hamarabb megtalálhassuk!A fiú június 24-én egy XIV. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre - írja a Police.hu.

Szeleczki Norbert körülbelül 130-140 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, rövid hajú fiú. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Norbertet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Köszönöm eddigi segítségeteket számítok további segítségetekre is. MENTSÜNK MEG ANNYI GYERMEKET AMENNYIT TUDUNK, hiszen rengeteg eltűnt gyermek van még Norbin kívül is(nekünk csak egy megosztás nekik az előkerülésüknek esélye lehet)NYÍLJON FEL AZ EMBEREK SZEME MI MEGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!