Header Ads

Figyelem!! Július 1-től, 100%-os vissza nem térítendő támogatásra pályázhat! Családi ház felújítása még a nyáron önerő nélkül! Ossza meg, hogy NE maradjon le róla más sem - Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie:

Figyelem!! Július 1-től, 100%-os vissza nem térítendő támogatásra pályázhat! Családi ház felújítása még a nyáron önerő nélkül! Ossza meg, hogy NE maradjon le róla más sem - Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie:

Hatalmas anyagi támogatásra számíthatnak azok 2018 július elsejével, akik családi házban élnek!  Érdemes időben gondolkodni, mert rengetegen jelentkezni fognak a pénzért, viszont a kormány megnyugtatta a lakosokat, ugyanis a tervek szerint szinte mindenkinek jutni fog az erre szánt Európai Uniós forrásból.

Az NFM (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) 2018. július 1-től 2 milliárd forintot oszt szét a családi házban élők, 'Fejleszd az otthonod' program keretében. A fűtésrendszer cseréje mellett, a szigetelésre, nyílászárók cseréjére is támogatást nyújt az állam. 2017-ben a vissza nem térítendő rész 40% volt, ami ugye 60% önerőt igényelt, ezért annak ellenére, hogy rengeteg család igényelte volna meg a támogatást, önerő hiányában nem tehették meg.
A 'Fejleszd az otthonod' program lényege, hogy a forrás 90% vissza nem térítendő támogatást biztosít a lakosságnak, bizonyos szociális rászorultság megítélése esetén ez 100%-ra nőhet, tehát egyáltalán nem lesz szükség önerőre vagy kisebb méretű hitelre sem.Ezeket a lehetőségeket figyelembe véve, butaság volna kihagyni azoknak, akik családi házban élnek. Ilyen mértékű támogatásra hosszú évek óta nem volt lehetőség.

Tekintve, hogy évek óta nem volt ilyen mértékű támogatás, a program szervezői hatalmas erőket mozgatnak meg a napokban, hogy felkészüljenek az igénylésekre.

"Az igénylés módja nagyon egyszerű lesz és nem fog sok papírmunkával járni, ez a mi munkánkat is segíti majd. Hamarosan közzétesszük az igénylések pontos helyszínét és időpontját, de biztosítunk mindenkit arról, hogy lehetősége lesz részt venni a programban!" - nyilatkozta Szabó Zsolt.

Legyetek kedvesek osszátok meg a hírt, ne maradjon le róla senki! Ez most hatalmas lehetőség mindenki számára!