Header Ads

Elképesztő! Súlyos börtönbüntetés előtt Berki Krisztián! Miért volt erre szükség Krisztián? Mi lesz így a kislányoddal? Megosztással jelezd véleményedet!

Áfa csalással vádolják Berkit, mivel 7,6 millió forintos kárt okozott.Bajba kerülhet Berki Krisztián, ugyanis A Fővárosi Főügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével vádolja Kuna Tibort, és rajta kívül 60-nál is több személyt, akik között Berki is szerepel – írja a Blikk.hu.
Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést, és az okozott kár erejéig vagyonelkobzást kér Kuna Tiborra, akinek cégei összesen 245 millió forintnyi hamis számlát fogadtak be, ezzel 52 milliós kárt okozva a költségvetésnek.

Ugyan Berki vállalkozása ennek töredékét, 7,6 millió forintos kárt okozott a hatóságok szerint, az ügyészek rá is letöltendő börtönt kérnek. A 444.hu beszámolójában olvasható, hogy a két vádlott közül egyikük sem a hálózat szervezője, ezért nem ők az ügy fővádlottjai, de mindketten vásároltak hamis számlákat a bűnszervezettől.

Szükség volt erre Krisztián? Oszd meg, jelezd a véleményedet!