Header Ads

Az volt a zsugori férj utolsó kívánsága, hogy temessék el vele együtt az összes pénzét - A felesége hihetetlen dolgot tett ura temetésén...

Az volt a zsugori férj utolsó kívánsága, hogy temessék el vele együtt az összes pénzét - A felesége hihetetlen dolgot tett ura temetésén...A férjet egész életében csak a pénz érdekelte. Annyira imádta vagyonát, hogy végrendeletében kikötötte: minden pénzét tegyék bele a koporsójába és temessék el vele!

A feleség szerette a férjét, nem szeretett volna neki csalódást okozni és megtagadni utolsó kívánságát, viszont a sok pénzről sem szeretett volna lemondani. Nem tudta sokáig eldönteni, hogy mi is lenne a megfelelő döntés...Aztán beugrott.

A temetésen, mielőtt belehelyezték volna a földbe férje koporsóját, az özvegy odalépett, kinyittatta azt, majd belehelyezett egy kis dobozkát.

Miután véget ért a szertartás, odalépett az egyik barátnője az özvegyhez és döbbenten kérdezte:

- Mondd, hogy nem voltál olyan bolond, hogy eltemetted vele az összes pénzt?

- Dehogynem - felelte az asszony. - Kötelességem volt teljesíteni a végakaratát, ezért az összes pénzt betettem a bankba, egyetlen számlára.

Ezek után kértem egy bankkártyát a férjem nevére is, azt helyeztem be mellé. Így ott van vele az összes vagyona, akkor használja amikor akarja...

Ha neked is elnyerte a tetszésedet az alábbi történet,kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!