Header Ads

A gyerekeim szörpöt árultak a házunk előtt, majd a szomszéd ránk hívta a NAV-ot és a NÉBIH-et. Nézzétek mekkora brutális bírságot szabtak ki rájuk: - Mégis milyen országban élünk? Osszátok!

A gyerekeim szörpöt árultak a házunk előtt, majd a szomszéd ránk hívta a NAV-ot és a NÉBIH-et. Nézzétek mekkora brutális bírságot szabtak ki rájuk: - Mégis milyen országban élünk? Osszátok!Az alábbi esetet a legnagyobb közösségi oldalon osztotta meg a gyermekek édesanyja. Kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére az ügy kapcsán... Mégis milyen országban élünk??

" Hazafele sétáltam az utcán, amikor megláttam ezt a kis standot az egyik ház előtt. A kis gyerekek (szülői felügyelettel természetesen) hűsítő házi szörpöt és limonádét árultak a nagy melegben egy napernyő alatt. Ezeket Ők készítették, a címkék és a kiírások is az ő kezük munkája volt. Zsebpénz gyűjtése céljából vágtak ebbe bele közösen. Annyira aranyosak voltak. Meg is kértem őket, hogy csináljanak nekem egyet a legfinomabb fajtából. Kaptam egy isteni finom mentás limonádét.

Később a családommal visszamentünk, hogy vegyünk még tőlük limonádét és a szörpből készült italukat is megkóstoljuk, de addigra már össze voltak pakolva. Elmesélték, hogy a szomszéd rájuk hívta a NAV-ot, és próbálta elérni a NÉBIH-et is, mivel szerinte illegálisan történt ez az értékesítés, nem volt bejelentve senkinek, nyugtát nem adtak, és nem felelt meg a kiszolgálás a HACCP szabályainak sem. Természetesen a NAV kiment, és meg is büntette őket. 50.000 Ft bírságot szabott ki a hatóság gyermekenként. Mert a NAV ilyenkor sem pihen!

Hol van ebben az országban az igazság? Mégis milyen ember képes elvégezni ezt a munkát? Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre....

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!