Header Ads

Sebestyén Balázs elárulta, hogy miből él valójában LUXUS színvonalon. "A sportautómat is ebből vettem, EZT bárki meg tudja csinálni:


Sebestyén Balázs méltán került a média célkeresztjébe az utóbbi napokban! Az adóhatóság mellett, az emberek is kíváncsiak voltak, hogy miből is él valójában, hogy ilyen életszínvonalat tud biztosítani magának. Sokak szerint a médiaszerepléssel nem kereshet annyit, hogy váltogatni tudja a luxusautókat. A NAV revizorai mindent rendben találtak nála, de ezt követően Balázs egy sokak számára érdekes bejelentést tett közzé:

"Rengetegen támadtak az utóbbi időben, ezért úgy gondoltam, hogy tiszta vizet öntök a pohárba! Bízom abban, hogy ezzel valami jót teszek és sokaknak segíteni tudok..." Elmondta, hogy a mai világban több lábon kell állni, ezért megoszt szimpatizánsaival egy nagyon biztos pénzkereseti lehetőséget. Elmondása szerint ezen a weboldalon regisztrált be teljesen INGYEN, majd miután körülnézett és meggyőződött az oldal hitelességéről, itt fektetett be 1500 forintot és ez naponta 20 - 30 ezer forint tiszta pénzt hoz neki. Balázs külön kiemelte, hogy a bevételt minden évben be kell jelenteni a NAV felé és adózási kötelezettségünk van, ez körülbelül a bevétel 16%-át jelenti.

Oszd meg ismerőseiddel is, érdemes kipróbálni, nincs veszteni valónk!! Ha érdekel a lehetőség, itt tudsz bővebben utána olvasni.