Header Ads

Most érkezett! Elképesztő, hogy tegnap milyen újabb hatalmas sikert ért el Dr. Horváth József rákkutató! Igazán büszkék lehetünk rá! Gratulálunk és további hasonló sikereket kívánunk!

Most érkezett! Elképesztő, hogy tegnap milyen újabb hatalmas sikert ért el Dr. Horváth József rákkutató! Igazán büszkék lehetünk rá! Gratulálunk és további hasonló sikereket kívánunk!Sokan hallottunk már a fiatal roma rákkutatóról, Dr. Horváth Józsefről. Eddigi élete egyik legnagyobb mérföldkövéhez érkezett el tegnap a professzor Úr!

Kitartó, példamutató precízséggel végzett munkájával érte el EZT a hatalmas eredményt! Így kommentelte az eseményt a közösségi oldalán!

“Nagy mérföldkőhöz értem ma:

Több hónapnyi közös munka, számos tárgyalás és találkozó után a mai nappal hivatalosan is tagja lettem a Magyar Orvosi Kannabisz Egyesületnek (MOKE). Minden tőlem telhető szaktudással segíteni fogom az egyesületet.”

Tiszta Szívből gratulálunk és további sok sikert kívánunk a doktor Úrnak! Egy megosztással fejezzük ki tiszteletünket Dr. Horváth József felé!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!