Header Ads

DRÁMA! Durván nekiment férje Hosszú Katinkának! Az OKA egészen elképesztő! - Legyen kedves ossza meg, aki elítéli az efféle agresszív viselkedést és úgy gondolja, hogy egy nő sokkal több tiszteletet érdemel!
Tegnap délután nyílt levélben üzent Hosszú Katinkának a férje, miszerint a történteket magának köszönheti. 

Tusup nyilvánosan megrángatta  a többszörös olimpiai bajnok úszót. Az uszodában dolgozó személyzet is megerősítette ezt és hozzátették, hogy mélységesen felháborítja őket az, amit ez a férfi megenged magának egy nővel szemben.

Sőt mi több Tusup az egyik edzőnővel meg is csalta Katinkát. Amikor erre Katinka erre rájött zokogva mondta el férjének, aki erre durván bántalmazta őt.

Erre a megcsalásra Tusup instagramos posztja alatt az egyik hozzászóló is egyértelműen célzott, s egy másik történetre is felhívta a figyelmet. Azt írta, Tusup többször is neki akart menni, agresszívan feleségének a komjádi uszodában. A Vasas vízilabdázóitól jött a segítség, körbevették az edzőt, s megfenyegették, hogy nagyon „megverik”, ha még egyszer kezet emel az olimpiai bajnokra.Legyen kedves ossza meg, aki elítéli az efféle agresszív viselkedést és úgy gondolja, hogy egy nő sokkal több tiszteletet érdemel!