Header Ads

70 kilós fogyással sokkol Király Linda. Elképesztő eredmény, le a kalappal! Így néz ki most az énekesnő: - Küldjünk neki egy lájkot!


Király Linda legutóbb még közel 140 kilósan állt a kamerák elé, de az elmúlt 2 hónapban keményen ráfeküdt a fogyókúrára. Segítségére volt egy frissen felfedezett csodaszer is, ami arra készteti a szervezetet, hogy az elraktározott zsírtartalékokat használja fel, ezzel beindítva a fogyást. A legjobb ebben a szerben, hogy nem okoz sem vércukor problémákat, mivel cukormentes, sem vérnyomás gondokat. Idősebb korosztály számára is ajánlott. Linda így nyilatkozott:

"Emberek, nem azért mondtam el, hogy mivel fogytam, mert reklámozni akarnék bárkit is. Nem erről van szó! Csupán arról, hogy Kovács Bertalan barátom egy olyan különleges dolgot vitt véghez, amire minden ismerőse felkapta a fejét. Kérésünkre egy blog is készült az eredményeiről, melyben lépésről lépésre leírt mindent. Részemről elmondhatom, hogy csoda történt, ugyanis sikerült pajzsmirigy betegséggel lefogynom, ami az orvosok szerint szinte lehetetlen, de ez a szer teljesen leolvasztotta róla a zsírt. Hálás vagyok a gyártójának, vagy a készítőnek, mivel rengeteg magyar Nő és Férfi szenved a túlsúlytól. Ha már csak 1 emberen is segítek ezzel, és egy élhetőbb boldog életet élhet, ha lefogy, akkor már megérte." Ide kattintva olvashatod el Bertalan teljes blogját, ahol leírta minden tapasztalatát erről a speciális kivonatról.Köszönjük szépen Lindának a beszámolót. Egy szívecskével támogassuk őt, és elismerésünk jeléül osszuk meg ezt!