Header Ads

DRÁMA! Újabb halálos baleset az 1-es számú főúton! Vajon hány embernek kell még meghalnia, amiért nem takarítják le az utakat?! Nyugodjon Békében a 46 éves édesanya!

Csütörtök délelőtt az 1-es számú főúton, kiemelném még egyszer FŐÚTON, ismét egy 46 éves édesanya vesztette életét egy borzalmas balesetet követően. Kérdezem én kedves miniszterelnök úr, hány embernek kell még meghalnia, amiért nem az utak letakarítására, hanem a választásokra koncentrálnak?!


"BUDAPEST - Egy 46 éves édesanya vesztette életét az 1-es számú főút, 29-es kilométerénél, tegnap 2018.03.01-én délelőtt. A roncsokat azóta eltakarították, a közlekedés zavartalan." - olvashattuk több hírportálon.

Most komolyan csak engem háborít fel emberek, hogy ennyivel letudjuk ezt az esetet is?! Eltakarítják a roncsokat, tartanak egy temetést és mindenki elfelejti, amit itt történt és folyamatosan történik is. Tényleg csak nekem tűnik fel, hogy nagy ívben lesz**ák, hogy az utak járhatóak legyenek és hogy hány emberéletet követel a hanyagságuk?!

Biztos vagyok benne, hogy NEM! Legyen kedves ossza már meg a cikket, az akinek szintén feltűnt ez! NE A VÁLASZTÁSOKRA KONCENTRÁLJUNK, NE EGYMÁS LEJÁRATÁSÁVAL FOGLALKOZZUNK MÁR KEDVES POLITIKUSOK, HANEM TEGYÉK MÁR A DOLGUKAT ÉS ELŐZZÉK MEG IDŐBEN A BAJT!!
Vajon hány embernek kell még meghalnia, amiért nem takarítják le az utakat?! Kérünk szépen minden józan gondolkodású magyar embert, hogy ossza már meg a felhívásunkat, hátha eljut az illetékesekhez! Nem hagyhatjuk, hogy ennyi magyar ember haljon meg más hanyagsága és nemtörődömsége miatt! Nyugodjon Békében a 46 éves édesanya! Az angyalok vigyázzanak rá odafent!