Header Ads

BORZALMAS TRAGÉDIA! Az 5 hónapos Vivien édesapja életét vesztette a tegnapi súlyos balesetben! Egy megosztással mutassuk meg Viviennek és édesanyjának, hogy mi mind mellettük állunk!

Borzalmas tragédia történt! A súlyos baleset során H. Zsolt a helyszínen az életét vesztette. A balesetben még további 4 ember súlyosan megsérült. Zsolt ausztriai munkavállalás miatt rengeteget ingázott, sajnálatos ez lett a veszte...Nyugodjon Békében a példás édesapa!

Legfrissebb híreink szerint Zsolt egy 5 hónapos pici babát, Vivient hagyta itt édesanyjával, aki még sokkos állapotban van. A családot a Ment Meg Alapítvány próbálja támogatni, akik a lakosság segítségét kérnék. Minden megosztás rengeteget jelenthet a pici Viviennek és édesanyjának.

A család bármilyen jellegű támogatást szívesen fogad. Vivien édesanyja még nem tud munkát vállalni gyermeke korára való tekintettel.


Kapcsolat: mentsmegalapitvany@gmail.com

Egy megosztással mutassuk meg Viviennek és édesanyjának, hogy mi mind mellettük állunk! Nyugodj Békében Zsolt, igazi példás édesapa voltál! Emlékedet örökké őrizni fogjuk!