Header Ads

Vajna Timinél elszakadt a cérna - "Majka, te pedig milyen jogon merészeled az ÉN nevemet a szádra venni? Tudjad már, hogy honnan jöttél, mert...
Hosszú csend után Vajna Timi is bekapcsolódott a bulvár botrányba, ami körüljárta napokban a magyarországi médiát. Andy Vajna megvédve feleségét a sorozatos támadásokra kíméletlenül megfenyegette Majoros Péter, Majkát, aki kiállt Boros Lajosért. Andy Vajna azt nyilatkozta, hogy  kezeskedik arról, hogy Majka többet labdába sem rúghat egyik hazai televíziónál sem.

Majka nagyon intelligensen és higgadtan felelt a a fenyegetésre, sorait tízezrek osztották meg az elmúlt pár órában. Ide kattintva olvasható. 

Azonban ma délelőtt 2018.02.25-én Vajna Timinél elszakadt a cérna és ezt üzente a rapper, műsorvezetőnek.:"Majka te pedig milyen jogon merészeled az ÉN nevemet a szádra venni? Tudjad már, hogy honnan jöttél te kis ózdi paraszt. Tanúsíts tiszteletet és alázatot irántam és férjem, Andy iránt, mert egy tollvonással kitöröl téged a  TV képernyőről. Mit képzelsz te magadról? Elegem lett abból, hogy Boros Lajosért sír az egész ország, amikor a választásokon életek fognak múlni. Csak te olyan kis tudatlan porszem vagy ebben a gépezetben, hogy fel sem fogod, hogy mi folyik itt!"

Kőkemény szavak...ti mit gondoltok Vajna Tímea véleményéről? Kinek van akkor most igaza?
Forrás