Header Ads

SOS! Rettegek, hogy a súlyosan beteg kis Adriennem szeméből egyszer csak örökre kialszik Ez a fény! Anyaként könyörgök nektek, aki tud segítsen nekünk abban, hogy ez NE történjen meg - Terjesszétek!

SOS! Rettegek, hogy a súlyosan beteg kis Adriennem szeméből egyszer csak örökre kialszik Ez a fény! Anyaként könyörgök nektek, aki tud segítsen nekünk abban, hogy ez NE történjen meg - Terjesszétek!Sziasztok! Egy ideje érzem, hogy tollat kell ragadjak, de most értem meg csak rá, hogy segítséget kérjek másoktól! Már nincs mit tennem.. A kis Adriennem súlyos összetett szívfejlődési rendellenességgel született, emiatt műtétek sorozata és egy komoly szívtranszplantáció vár rá. Az alapítvány (tégy jót!) nevében is arra szeretnék kérni minden jóakaró embert, hogy segítsen támogatni minket, ebben a nehéz időszakban.. habár szégyenlem magam, de most segítséget kell kérjek. Ezt az anyagi terhet nem bírja a család egyedül..!

Ha segítene: Kérjük, segítse: Rétköz Takarékszövetkezet: Tóka Miklósné, 67900189-10110540 Közlemény: Gajdos Adrienn közjóléti célra juttatott ajándék TJ

Nemzetközi utalás: Rétköz Takarékszövetkezet: Tóka Miklósné, HU12 6790 0189 1011 0540 0000 0000 , SWIFT: TAKBHUHB, Közlemény: Gajdos Adrienn közjóléti célra juttatott ajándék TJ

A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Ezúton kérünk minden jóakaró embert, hogy ossza meg, hisz ilyenkor még egy megosztás is nagy segítség lehet! Köszönjük! Gajdos Adrienn, az édesanya..!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!