Header Ads

Rémálom, ami tegnap az 5-ös úton történt! A 6 éves Danikán kívül az egész család életét vesztette! Kérlek szépen segítsetek egy megosztással szerető családot találni neki!Dabas - Rémálomba illő események zajlottak le tegnap délelőtt 2018.02.21-én Dabas közelében az 5-ös úton. A szemtanuk szerint egy fekete 5-ös BMW hajtott át a szembejövő sávba, majd az ezüst színű Toyota sofőrje, az édesapa H. Márton (45) elrántotta a kormányt és tragikus balesetet szenvedtek. Az autóban utazott még Márton felesége és anyósa, akik a helyszínen az életüket vesztették. Az egyetlen túlélő a 6 éves H. Dániel, aki az édesapja holtteste mellett zokogott, mire a mentők és a rendőrök kiértek. A szemtanuk szerint ilyen borzalmas pillanatokat még sosem éltek át.

Mint kiderült, a 6 éves kisfiúnak, Danikának nem maradt egy közeli hozzátartozója sem, egyelőre gyámságát senki sem vállalta. A gyermek jelenleg sokkos állapotban van, pszichológus szakorvos kezeli, de komolyabb testi sérülést nem szenvedett.Kérünk szépen minden kedves olvasót, hogy ossza meg a felhívásunkat és próbáljunk Danikának szerető családot találni, akik segítenek neki feldolgozni a történteket. A szerkesztőségünk próbált a gyermek orvosával beszélni, egyelőre eredménytelenül.


Kapcsolat: mentsmegalapitvany@gmail.com

A temetés időpontjáról egyelőre még nincs hír.  Mindannyian mondjuk el egy imát a balesetben elhunyt családért. Nyugodjanak Békében, angyalként vigyázzanak erre a csodálatos gyermekre földi léte során! Egy megosztással adózunk emlékük előtt!
Forrás