Header Ads

Ő az én 9 hónapos Dorinám, aki súlyos beteg! Könyörgöm segítsetek nekünk! Az élete múlik azon, hogy Ezt hányan osztjátok meg!

Ő az én 9 hónapos Dorinám, aki súlyos beteg! Segítsetek nekünk! Az élete múlik azon, hogy Ezt hányan osszák meg!Bemutatkoznék!
Sziasztok! Kovács Bea vagyok. Ő az én életem értelme Dorina, aki még csak 9 hónapos, de már hat műtéten vagyunk túl. Sajnos súlyos bélproblémával küzd, de még a műtétekkel sem tudtak az orvosok eredményt felmutatni. Dorinának a születése után azonnal leállt a bélműködése.

Mára odáig romlott a helyzete a kicsikémnek, hogy szondáról kell táplálni, mert magától már nem tudott enni. Tegnap bélsárt hányt. Kétségbe esett anyaként könyörgöm segítsetek! Nem pénzre van szükségünk, hanem megosztásokra, hátha valaki képes lesz rajta segíteni. Napról napra romlik az állapota. Rettegek, hogy ha valami gyökeres javulás nem áll be az állapotában rövid időn belül, akkor elveszítem őt! Azt pedig nem fogom tudni túlélni!

Dorina a SE ÁOK I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán van születése óta. Dr Kiss Imre gyermeksebész kezeli jelen pillanatban is.

Már lassan kezd beszélni a kincsem, de még nem volt otthon az ő kis szobájában. Osszátok, hátha valaki tud ajánlani egy olyan Bélspecialistát, aki tud nekünk segíteni, és végre hazavihetem magammal!

Előre is köszönök minden megosztást!
Kovács Bea

Facebook adatlapja 


Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!