Header Ads

Kiadták a riasztást! Ma brutális időjárás csap le Magyarországra! -22 fok, 15 - 40 cm hó várható! Mutatjuk a részleteket: - Egy megosztással hívjuk fel ismerőseink figyelmét az óvatosságra és a fokozott türelemre!

Kiadták a vörös riasztást! A közútkezelő szakemberei felhívják a lakosság figyelmét, hogy ha van rá lehetőség semmiképpen se induljanak ma-holnap (2018.02.27-28-án) útnak. A Magyar Közúti Nonprofit Zrt, az idokep.hu és az idojosdas.hu szerint ma-holnap olyan mennyiségű hó várható, ami az országos bizonyos pontjain megbéníthatja a közlekedést.

A keddi nap folyamán nyugati irányból tör be egy hatalmas erejű ciklon, így a kedd és várhatóan a szerdai nap is a havazás jegyében telik majd. Átlagosan 15 cm friss hó hullik majd, de az ország bizonyos pontjain akár 30-40 cm-es hótakaróra is számíthatunk, ami jelentősen meg fogja bénítani a közlekedést. Ezért felhívjuk kedves olvasónk figyelmét, hogy ne induljanak semmiképpen sem útnak, csak abban az esetben, ha nagyon muszáj. Ekkor azonban helyezzünk el az autóban meleg takarót, egy termosz forró teát, hóláncot!Az időkép.hu portál szerint -22 fok is várható csütörtöktől "Rekkenő hideggel indulhat a március!"

A frontérzékenyek rosszullétet, zavartságot, szédülést, fejfájást tapasztalhatnak, ezért mindenki legyen nagyon türelmes az utakon, előzzük meg a tragédiák kialakulását. 

Egy megosztással hívjuk fel ismerőseink figyelmét az óvatosságra és a fokozott türelemre!