Header Ads

Istenem! Könyörgöm segíts! Borzalmas dolog történt a 15 éves Alexandrámmal! A rendőrség tehetetlen! Minden megosztás sokat segíthet!

Istenem! Könyörgöm segíts! Borzalmas dolog történt a 15 éves Alexandrámmal! A rendőrség tehetetlen! Minden megosztás sokat segíthet!

A kislányom szombaton, barátnőjével ment az élményfürdőbe, onnan állítólag idegen fiatalokkal távozott. Utoljára az Akácfa utca egyik szórakozóhelyén látták, de azóta semmi hírünk róla. Telefonja nincs nála. Életjelet nem ad magáról, nem tudjuk merre lehet.

A rendőrségnél megtettük a bejelentést az eltűnéséről, de egyelőre tehetetlenek az ügyben. Ezért fordulok most hozzátok bízva a közösség erejében! Arra kérlek titeket osszátok, hátha valaki érdemleges információval tud szolgálni a holléte felől. Nagyon aggódunk, hogy valami baja esett!

Alexandra 160 cm magas, súlya kb. 50-55 kg. Az eltűnése napján bordó kabátot, kék farmert és fekete Nike cipőt viselt.

Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma.

Vagy hívja az alábbi telefonszámot: 06 20 544 7376

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!