Header Ads

Friss! Kiderült a gyomorforgató igazság: Vajna Timi 5 évre szerződött férjével, DE EZ MÉG NEM MINDEN! Döbbenet, hogy mik derültek még ki:

Friss! Kiderült a gyomorforgató igazság: Vajna Timi 5 évre szerződött férjével, DE EZ MÉG NEM MINDEN! Döbbenet, hogy mik derültek még ki:


Kis ország ez, ahol összeérnek a történetek. Valahol mindig van egy „barát” vagy ismerős ismerőse, aki tud egy kis titkot. Andy Vajna és Vajna Tímea esetében sincs ez másképpen. De hogy is van ez? Ti hogy látjátok?

Az idei Story Gálán Andy Vajna és kísérője, Ági története az, amiről a buszon, a munkahelyi folyosón és kávéházakban is lehet hallani. Sokaknak van véleménye a történtekről, és mostanra már odáig jutottunk a Vajna-sagában, hogy Vajna Tímea már előre tudta, mi történik majd.

Itt van egy közkedvelt vélemény:


VAJNA TÍMEA ELŐRE TUDTA, ANDY VAJNA MIRE KÉSZÜL

De, hogy ne tegyük ide az összes erre vonatkozó posztot, összefoglaljuk, hol tartunk a pletykák vagy a kommenetelők szerint, akik bennfentesnek mondják magukat, vagy úgy érzik, hogy ők tudják a tutit: Vajna Tímea öt évre szerződött Elő volt készítve ez a válási hercehurca, amire bizonyíték, hogy Vajna Tímea kiszállt a Miss Universe szervezéséből, külföldre költözött állampolgárságért, és ezzel együtt szépen leépítették a házasságukat Az utolsó közös kép nyáron készült, amit Timi megosztott, azóta semmi.


Andy Vajna és Vajna Tímea utoljára nyáron posztolt közös képet Már az esküvőn lehetett tudni, hogy valamiért köttetett ez a frigy és nem szerelemből:Andy Vajna valamiért vette el Vajna Tímeát, de az a valami nem a szerelem??? Vajna Tímea ezért írta korábban, hogy csak a szüleire számíthat

Most látszik, hogy Vajna Tímea a fánkozót kapja majd a válás után, mert csak azt reklámozza Kíváncsiak vagyunk arra, ti mit gondoltok Vajna Tímea és Andy Vajna házassági válságáról:

Az összeesküvés-elméleteknek van alapjuk, vagy az egész sokkal egyszerűbb annál, mintsem azt sokan hiszik?

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!