Header Ads

Botrány! Vajna Timi odaszólt a súlyosan beteg Boros Lajosnak. Hihetetlen, hogy Ezt merte mondani! - Terjesszétek, erről minden jóérzésű embernek tudnia kell!


Az utóbbi hetekben a hazai média vagy a Vajna "házaspár" üzérkedésétől hangos, vagy a sajnálatosan beteg, sokak kedvenc rádiósától, Boros Lajostól.

Egy korábbi cikkünkben már megírtuk, hogy szívműtétre szorult a híres rádiós. Sajnos az első műtétje nem bizonyult elégségesnek ezért tavasszal egy újabb, ám sokkal komolyabb műtét vár rá. A műsorvezető a Mokkában beszélt róla először, hogy több családtagjának is volt már szívbillentyű-elégtelensége, például az anyukájának és a nagyszüleinek is.

Felrobbantotta a hazai internetet azonban Vajna Palácsik Tímea mai odaszólása, amelyet nem is tudunk, hogy értsünk hirtelen. A síelésből frissen "hazatért" Tímea nagyon aggódhat az ország sorsáért, legalábbis a mai megszólalása ezt feltételezi:

- "Sajnálom én Boros Urat, de nem hiszem, hogy Ő most a legnagyobb gondja az országnak. Vannak sokkal fontosabb dolgok is most, itt van például a választás, emberek millióinak élete függhet attól, hogy kit választanak majd." Szerintem ezzel kellene most foglalkozni" - Nyilatkozta Tímea a magazinnak.

Erre nem lehet szerintünk mit mondani.. Ti mit gondoltok Tímea véleményéről?! Szerintünk nem szép dolog ilyet nyilatkozni egy beteg emberről, és főleg nem szerencsés a személyes dolgokat a politikával összekeverni..!

Terjesszétek, úgy gondoljuk, hogy erről minden jóérzésű magyar embernek tudnia kell!

Forrás