Header Ads

BOTRÁNY! Hódi Pamela durván beszólt Berkinek Krisztiánnak! Egy megosztással fejezzük ki egyetértésünket!
Sziasztok! Engem még ember így nem alázott meg, mint a gyermekem édesapja, a kedves' Berki Krisztián. Botrányosnak tartom, amit megenged magának és ez hatással van a mi kis mindenükre, Natira is. Azonban ameddig, ez így folytatódik addig megvédem Magam és a lányomat. Tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma! 


- Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még „soha” sem volt szerelmes… -  Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Milyen ember  az ilyen? Az amit új kedvesével csinálnak a Facebookon és az Instagramon azt gyomorforgatónak tartom. Úgy csinál Berki, mintha 16 éves lenne. Fülig szerelmes, aláírom, de miért kell átmenni gusztustalanságba az interneten? Nyalják falják egymást és ezt nagy örömmel posztolják is mindenhol.Nyomos okokkal léptem ki ebből a kapcsolatból és hagytam el gyermekek édesapját. -Az első három percben tényleg nagyon "szerelmes", udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után, bizony senkitől sem sajnálom őt! Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszútávon mellette maradni! De néhány év múlva eltűnik a rózsaszín köd és vele is az a bunkó, nagyképű, arrogáns, tiszteleten férfi lesz, ha egyáltalán lehet az ilyet férfinek nevezni. Berki hatalmas színjátékos és akinek van egy csöpp esze, az már látja.

Ön egyetért Pamelával? Valóban nem a nagy nyilvánosság előtt kellene ezt csinálni Berkinek? Egy megosztással fejezzük ki egyetértésünket!