Header Ads

BORZALOM! Tragikus körülmények között hunyt el a 26 éves sportoló, Lázár Bence! Nyugodjon Békében - Az angyalok őrizzék álmát!


BORZALOM! Tragikus körülmények között hunyt el a 26 éves sportoló, Lázár Bence! Nyugodjon Békében - Az angyalok őrizzék álmát!





Pár perccel ezelőtt érkezett a szomorú hír! Lázár Bence az Újpest és magyar válogatott többszörös utánpótlás labdarúgója hosszan tartó betegség után elhunyt. Bencénél 2015-ben diagnosztizáltak leukémiát, amikor megduzzadtak a nyirokcsomói, így elment kivizsgáltatni magát. Ezután mint szakkommentátor dolgozott a sport televízióban!

Nemrég érkezett a döbbenetes hír:





A szülők azt szeretnék kérni mindenkitől, hogy minél többen jelenjenek meg a ma esti gyertyagyújtáson és aki nem tud részt venni, egy megosztással emlékezzen meg a fiáról, legalább egy pár másodperc erejéig! 

Ma este, 19:30-kor a Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek meg az egykori kiváló labdarúgóról, Lázár Bencéről! Arra kérünk benneteket, osszátok, hogy mindenki értesülhessen róla, aki szeretne tőle ma este elbúcsúzni!

Őszinte részvétünk a családnak! Osztozunk mély fájdalmukban! Nyugodj békékben Bence! Az angyalok vigyázzanak rád!



Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!