Header Ads

Borzalom! Így próbálják megmérgezni a kutyákat Magyarországon ismeretlen személyek! Segítsetek Ezt megakadályozni! Osszátok!

Borzalom! Így próbálják megmérgezni a kutyákat Magyarországon ismeretlen személyek! Segítsetek Ezt megakadályozni! Osszátok!


Pécs és környéke nagyon figyeljetek, nehogy a ti kedvencetek is így járjon!

Én Komlón élek! A kutyámmal sétáltunk a minap délután, amikor összefutottam egy ismerőssel. Beszélgetni kezdtünk, a kutyám közben szaglászott, sétált, keresgélt, ahogy szokott. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valamit rág, majd csúnyán fulladni, köhögni kezdtem. Azonnal láttam nagy a baj, ezért ha nehezen is de sikerült meghánytatnom. Ekkor láttam meg, hogy mi jött ki belőle. Szöges kolbászdarab, ami virslivel volt összekeverve. A kolbász- és virslidarabok voltak szétszórva a földön mindenfele.


Tudomásom szerint nem a mi esetünk volt az első. Korábban is találtak már szöges kolbászokat. Sokan nem hisznek ezeknek a támadásoknak, felhívásoknak, mert az interneten korábban hamis, álhírek keringtek ezzel kapcsolatban! Pedig Ez valós veszély és ha nem hívjuk fel mindenki figyelmét erre, akkor hamar tragédia lehet a vége.

A Pécs melletti Birjánon is történt hasonló mérgezés, ahol egy négyéves komondort öltek meg ismeretlenek pénteken. Az állatot éjszaka mérgezhették meg valamilyen szerrel. Mint megtudtuk, a gazda arra gyanakszik, hogy valaki vélhetően be akart menni az udvarba, a kutya viszont útban volt, ezért tette el láb alól az ismeretlen.

Nagyon kérek mindenkit Osszátok, hogy időben tudomást szerezhessenek erről a gazdik!
Köszönettel:
E. István

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!