Header Ads

Borzalom! Az óvodában fagyott halálra Ez a 3 éves kislány, akit az óvónője kint felejtett az udvaron! Hihetetlen, hogy mivel védekezett az óvónő...

Borzalom! Az óvodában fagyott halálra Ez a 3 éves kislány, akit az óvónője kint felejtett az udvaron! Hihetetlen, hogy mivel védekezett az óvónő...Egy 3 éves kis Zahra egy moszkvai óvoda udvarán fagyott halálra, mert az óvónő elfelejtette beengedni a délelőtti játszóidő után. A -5 fokos hidegben a kislány testét egy hókupac alatt találták meg az óvoda játszóterén. Próbálták megmenteni az életét és újraéleszteni, de már nem tudták.

Az óvónő miután a gyerekek bejöttek a kinti játékból, elfelejtette megszámolni, hogy mindenki megvan-e. Csak két órával később, az ebédeltetésnél derült ki, hogy Zahra hiányzik. Ez az idő azonban már végzetesnek bizonyult a kislány számára.

Mindenki döbbenten áll az eset előtt. Egyelőre nem tudni, hogy a kis Zahra miért nem ment be a többiekkel. Az óvónő azt mesélte a rendőrségnek, hogy valószínűleg bújócskát játszhatott a többiekkel, és egy kisebb bucka mögé elbújva elaludt.A szülők azóta is sokkos állapotban vannak. A rendőrség nyomozást indított az ügyben!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!