Header Ads

Andy Vajna elárulta, hogy miből él valójában Timi - EBBŐL vette a sportautóját is, de ezt még egy tyúkeszű liba is meg tudja csinálni...Andy Vajnáról és feleségéről szólt a hazai média a napokban. Ment a sárdobálás, hogy ki miből él, mennyit kap és miért...A pocakos csábító nem bírta tovább és felháborodása közben elárult egy apró titkot is.

"Én mutattam meg Timinek ezt a lehetőséget is. Ezt bárki képes megcsinálni, még egy tyúkeszű liba is, már bocsánat. Kovács Feri barátom nyilvános weboldalán mindent leír és segít egy 8 elemit végzettnek is, természetesen a nyereségből elkér 5%-ot, de bárkinek megmutatja, hogyan lehet napi 20-30 ezer forintot csinálni. Elegem van, hogy rólunk és a pénztárcámról szól a Facebook."

Utána néztünk ennek a weboldalnak, amit ide kattintva tekinthetnek meg kedves olvasóink is. Teljesen ingyen, befektetés és kockázat nélkül, ki lehet próbálni...hogy őszinte legyek, nem csodálom, hogy "egy tyúkeszű liba" is pénzt tudott ezzel keresni. Fél óra alatt összejött a 20.000 Forint, de próbálják ki nyugodtan Önök is, nem kerül semmibe...