Header Ads

Tegnap a piacra menet hirtelen rosszul lettem és összeestem! Közel 20 percig feküdtem a földön, de akkor jött Ez a férfi és Ezt tette velem! Szeretném ha eljutna hozzá az üzenetem, hogy tudja nem felejtettem el! Terjesszétek!

Tegnap a piacra menet hirtelen rosszul lettem és összeestem! Közel 20 percig feküdtem a földön, de akkor jött Ez a férfi és Ezt tette velem! Szeretném ha eljutna hozzá az üzenetem, hogy tudja nem felejtettem el! Terjesszétek!


Szeretnénk egyik olvasónk Mária üzenetét közvetíteni felétek:

A kórházi ágyról írom ezeket a sorokat, ugyanis sajnálatos dolog történt a tegnapi napon velem! Először azt hittem csak egy rossz álom, amiből nem tudok felébredni! Pedig nem az volt.

Szombaton a piacra indultam és mivel nincs olyan messze a házunktól, úgy gondoltam egy kis séta nem fog ártani. Nem is volt olyan nagyon hideg. Nem messze a piac bejáratától, a buszmegálló előtt hirtelen rosszul lettem, nehéz lett lélegezni, elhomályosodott minden, zúgott a fülem, erőtlenné váltam és összeestem! Hányingerem volt! Azt hittem itt a vég, most meghalok. Pár évvel ezelőtt már volt egy enyhe szívinfarktusom, arra gondoltam ez is az lesz.

Nem teljesen voltam magamnál, kb 20 percet feküdhettem a földön, ezalatt többen is elmentek mellettem DE SENKI még csak meg sem kérdezte, hogy jól vagyok-e, mi bajom van, hogy érzem magam? Semmi! Viszont azt hallottam, ahogy részegnek titulálnak és egyéb jelzőkkel illetnek!

Végül egy autós állt meg mellettem. Odajött megkérdezte mi a bajom. Mikor mondtam neki, hogy rosszul vagyok be akart vinni a kórházba de én azt kértem tőle, hogy haza vigyen inkább, mert a férjem otthon van azt szeretném ha velem lenne, majd ő bevisz a kórházba. Beültetett az autójába és hazasietett velem.

A párom hozott be a kórházba, ahol a vizsgálatok után megállapították, hogy infarktusom volt. Most már jobban vagyok. Viszont holnap reggel egy katéterezés vár rám.

Azért szerettem volna veletek Ezt minél hamarabb megosztani, mert még a fiatalember nevét sem tudom, és a nagy ijedtségben, rohanásban még megköszönni sem tudtam neki azt, amit értem tett!Úgyhogy üzenném annak a "hősnek", hogy sosem fogom elfelejteni neki azt amit értem tett és pár nap múlva, ha hazaengednek innen, szívesen látom az otthonomban egy kávéra vagy bármi másra! Ő már tudja hol lakom! :) Szeretném személyesen is megköszönni neki és megölelni! Kérlek Titeket Osszátok, hátha eljut hozzá ez a pár sor! Köszönöm!

Víghné Haller Mária

Osszátok, hogy eljuthasson az üzenet, ehhez a névtelen hőshöz! Máriának pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!