Header Ads

Fontos!!! Mostantól ezekért foglalhatja le a NAV, a magánszemélyek autóját! Tájékozódj most, hogy ne érhessen kellemetlen meglepetés az utakon!

Fontos!!! Mostantól ezekért foglalhatja le a NAV, a magánszemélyek autóját! Tájékozódj most, hogy ne érhessen kellemetlen meglepetés az utakon!Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket erre a fontos információra. A konkrét esetben egy férfi Ukrajnába akart menni különböző termékeket vásárolni, azonban a kilépéskor kiderült hogy nincs befizetve két havi TB biztosítása.

A NAV azonnal le is foglalta a gépkocsit,addig míg nem rendezte a tartozást és azt a postai csekkel igazolta. A másik eset a 4 számú főúton történt ott is a NAV elellenőrzés alá vont egy kisteherautó, a sofőrnek tartozása volt a NAV felé, gépkocsiját lefoglalták és autómentő elszállította a helyszínről. Egy ideje a szemétszállítási díjak is a NAV hoz tartoznak és bizony az is lehet hogy a kukadíjad elmaradása miatt maradhat a hatóságnál a személygépkocsid.

Jobb ha a hatósággal szembeni tartozásodat rendezed, mert kellemetlen meglepetés érhet!


Feltétlen tájékozódj a www.nav.gov.hu honlapján. 2017 márciusától adták át a rendőrségnek azt a jogot, ha a rendszám felismerő jelez, akkor nincs rendben a NAV-l a dolog. Ki kell fizetni rögtön, rendőri kísérettel, ha nem akkor bizony a rendőr belátása szerint intézkedhet.

Osszátok, hogy minél több ember tudomására juthasson ez a fontos információ! Ne érjen senkit meglepetés az utakon, egy ilyen igazoltatás során!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!