Header Ads

Egy éve történt a 17 halálos áldozatot követelő veronai buszbaleset! „Magunkkal hordozzuk életünk végéig ezt a tragédiát!” - Soha nem feledünk Titeket! Így emlékeztek meg róla:

Egy éve történt a 17 halálos áldozatot követelő veronai buszbaleset! „Magunkkal hordozzuk életünk végéig ezt a tragédiát!” - Soha nem feledünk Titeket! Így emlékeztek meg róla:Egy évvel ezelőtt, felfoghatatlan tragédia rázta meg az országot! Az elmúlt évtizedek legsúlyosabb, magyar áldozatokat követelő közúti balesete.

A többségében diákokat szállító autóbusz Franciaországból, a Szinyei Merse Pál Gimnázium sítáborának helyszínéről tartott hazafelé, amikor Verona és Velence között az A4-es autópályán letért az útról és fékezés nélkül a szalagkorlátnak hajtott, majd egy autópályahíd pillérének csapódott, végül kigyulladt. 56-an utaztak a buszon, 43 fiatalkorú és 13 felnőtt.

A baleset 17 áldozatot követelt!

Szombaton tartották a Műcsarnok mögötti téren a megemlékezést, melyen családtagok, barátok, iskolatársak voltak jelen. Az egy éve balesetet szenvedett autóbusz innen indult el, és ide várták vissza a hozzátartozók. De soha nem érkezett meg...

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!