Header Ads

A lebénult nő, minden este látta ahogy férje kilopózik a házból és a garázsba siet - Egyik ilyen alkalommal titokban utána gurult a kerekesszékkel...

A lebénult nő, minden este látta ahogy férje kilopózik a házból és a garázsba siet - Egyik ilyen alkalommal titokban utána gurult a kerekesszékkel...Brad és Liz csodálatos párkapcsolatban élt, volt három csodaszép gyermekük, mindenük megvolt, rengeteg tervük volt jövőt illetően, ám a sors közbeszólt, hiszen három héttel az esküvőjük előtt Brad és Liz élete örökre megváltozott.
A család autója defektet kapott, ami következtében lesodródott az úttestről és felborult. Szerencsére a három gyermek pár kisebb sérüléssel megúszta az esetet, Bradnek az egyik lába tört el, viszont Liz gerince annyira megsérült, hogy a nő deréktól lefele lebénult.

Brad, annak ellenére, hogy a hadseregben több szörnyű sérülést látott, nem tudta feldolgozni felesége sérülését és bénulását.

Liz imádta a gyalogos túrázásokat ez volt a szenvedélye, ezért hiába volt nagyon erős személyiség, azt hogy tolószékbe kényszerült nem tudta megemészteni. Brad ekkor elkezdet tervezni egy olyan szerkezetet, amely minden terepen képes helytállni, és előre haladni.


A férfi három hónapra, minden este bezárkózott a garázsba, és a kitartás végül meghozta az eredményt, hiszen elkészült egy olyan szerkezet, amely úgy tud haladni, akárcsak egy tank, mégpedig hernyótalpak segítségével, így számtalan felületen lehet vele közlekedni.


Liz egy ideig nem foglalkozott azzal, hogy Brad mit csinálhat órákig a garázsban, de egyszer a kíváncsiság úrra lett rajta, ezért belesett a garázsba. Nem bírt betelni a látvánnyal és nagyon nagyon boldognak érezte magát, különösen mikor kipróbálhatta a szerkezetet. Látva felesége örömét, Brad ezután sérült, végtagjukat elvesztett katonák számára kezdett el gyártani hasonló szerkezetet, így köszönve meg nekik a haza védelmét.

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a történet, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!