Header Ads

Vigyázzatok! Mit sem sejtve kiadtuk az otthonunkat ennek a két embernek, akik pár hónap alatt olyat műveltek vele, amit még a rendőrök is nehezen hittek el amikor Ezt meglátták! Nézzétek:

Vigyázzatok! Mit sem sejtve kiadtuk az otthonunkat ennek a két embernek, akik pár hónap alatt olyat műveltek vele, amit még a rendőrök is nehezen hittek el amikor Ezt meglátták! Nézzétek!

Akiket a képen láthattok a férfi Borbély Béla, (villanyszerelő) két hónap harc után végre elhagyta párjával Molnár Tündével az otthonunkat több százezer forintos tartozást és anyagi kárt hagyva maguk után!
Nehéz jelzőket találni arra, hogy ezek az emberek mit tettek az otthonunkkal!! Attól ami a házban fogadott minket, sokkot kaptunk! Több nagy testű kutyájuk is van ( Cane Corso fajta), amiket nem csak a kertben, udvaron tartottak, hanem az otthonunkban is! Az egyikük a szobánkban kölykezett le!!! Az ebek szagát és ürülékét, ami mindenhol megtalálható (nappali, fürdő, konyha, de még a falakon is), az egész ház átvette! Teljesen össze harapdálták a terasz oszlopokat, az ablakok üvegei és az ott hagyott bútoraink összekarmolva, a ház külső szigetelését pedig megbontották! A bejárati ajtónk össze van kenve kívül belül az ebek ürülékével!!! A fürdőszobánkban a csempe leverve. De ha mindez nem lenne elég, még elloptak tőlünk körülbelül 20 mázsa fát és több zsák brikettet!


Csak azért tudtuk őket kitenni az otthonunkból, mert elkezdtünk rendőrrel fenyegetőzni, hogy kihívjuk, ha nem hagyják el azonnal a házunkat! Azóta nem tudjuk elérni őket se telefonon, sem a közösségi oldalakon. Töröltek minket az ismerősök közül! Természetesen kihívtuk a rendőrséget, akik az átható szagtól és a temérdek ürüléktől alig tudtak bejutni a házba. Azt mondták, hogy ilyen mocskot még életükben nem láttak és hogy el nem tudják képzelni hogyan lehetett így élni, amikor bárhova lép, bármihez nyúl az ember fertőzés veszély mindenhol. Csak maszkban és gumikesztyűben lehetett bent járni. Másképp nem is ajánlatos, ha nem akarunk elkapni valami fertőzést. A feljelentést megtettük!

Most tudtuk meg, hogy nem is mi vagyunk az elsők, akikkel ezt megcsinálták. Van egy család, akiknek már több mint 3 millió forinttal tartoznak! Kerüljétek el őket messziről! Ha valaki találkozna velük nehogy megbízzon bennük és beengedje otthonába, mert könnyen úgy járhat mint mi!A hosszú évek alatt felépítgetett otthonunkból ami annak idején még csak egy lakóingatlan volt nem egész négy hónap alatt egy putrit csináltak belőle. Egy ilyen embernek nem nevezhető féreg és a nagyszájú asszonya, aki ráadásul még engem oktatott ki amikor üzenetet küldtem, hogy vegyék már fel végre a telefont. Még neki állt feljebb, hogy én ne parancsolgassak neki, mert az anyjának se ugrik nem hogy nekem!

Ha megosztanátok nagyon szépen megköszönném, hogy mások ne járjanak így mint mi!! Köszönöm!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!