Header Ads

Tegnap három gyönyörű babának adott életet a feleségem, aki ezek után elhunyt. Egyedül maradtam a három pici újszülöttel! Kilátástalan a helyzetünk, könyörgöm segítsetek! Osszátok!

Tegnap három gyönyörű babának adott életet a feleségem, aki ezek után elhunyt. Egyedül maradtam a három pici újszülöttel! Kilátástalan a helyzetünk, könyörgöm segítsetek! Osszátok!Az anyuka:Tegnap egy anyuka 3 gyönyörű gyermeknek (Mira, Léna, Milán) adott életet, de az anyuka tragikus körülmények között elhunyt. 😢 Az apuka kamionosként dolgozik, teljesen tanácstalan, a helyzetük pedig az esemény miatt kilátástalan. Egyedül maradt újszülötteivel. Nem soroljuk fel, hogy mi mindenre lenne szükségük, de sok apróság is igen fontos lehet. Minden segítség számít! Kérünk benneteket, ha érdemileg nem is, de egy MEGOSZTÁSSAL kérünk benneteket, hogy segítsünk!

Az apukát kereshetitek közvetlen itt a Facebook-on, hogy miben szenvednek hiányt.

Tamással IDE KATTINTVA vehetitek fel a kapcsolatot.Őszinte részvétünk! 😢
Arra kérünk minden jóravaló embert Osszátok, hogy minél többen értesülhessenek erről a tragédiáról és segíthessenek az édesanya nélkül maradt gyerekeken és férjén Tamáson!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!