Header Ads

Tegnap délután rendeltem egy sült kolbászt a budapesti karácsonyi vásárban..majd EZ a párbeszéd hallatszott ki a fabódéból:

Újfaluczki Judit (65) tette közzé az alábbi esetet a legnépszerűbb közösségi oldalon. Minket felháborítottak a történet és úgy gondoljuk, hogy erről mindenkinek tudnia kell. Hogy tehet ilyet bárki is??

"Tegnap délután Zsófi barátnőmmel szerettünk volna enni egy sült kolbászt a budapesti karácsonyi vásárban, melynek már az árát látván is ledermedtünk (10dkg = 1500 Ft), de úgy voltunk vele, hogy egy évben egyszer ennyit megengedhetünk magunknak.....
Miután megrendeltük az 1-1 darabka kolbászt , kenyérrel és egy kis mustárral a pulttól pár méterre lévő fa asztaloknál vártunk a sorunkra. Majd kb fél perc után a következő párbeszéd hallatszott ki a bódé hátsó részéből:

"- Keressétek már meg a legkisebb kolbászt ennek a sóher vén nyuggernek!

- A friss sütésből Zoli?- Ne! Egy nagypofájú vén szar rendelte!"Most mondjátok meg őszintén, hogy Karácsony előtt néhány nappal hogy tehet valaki ilyet? Csak azért, mert nem tudunk megvenni fél kilót a kolbászból...különben meg sem bírnánk enni annyit...

Ti mit tettetek volna a helyünkben??

Egy megosztással fejezzük ki felháborodásunkat!!! Ilyet nem engedhet meg magának senki!!!