Header Ads

Szinetár Dóri lefotózta babája arcát, erre olyat írt neki egy nyugdíjas nő, ami már túl megy minden határon! Azonnal érkezett is rá a válasz, amit azóta több mint 12 ezer ember kedvelt!

Szinetár Dóri lefotózta babája arcát, erre olyat írt neki egy nyugdíjas nő, ami már túl megy minden határon! Azonnal érkezett is rá a válasz, amit azóta több mint 12 ezer ember kedvelt!

Elképesztő, hogy mire képes az emberi butaság kis hazánkban. Most éppen egy idős nyugdíjas hölgy, aki nagy valószínűséggel most látta először Szinetár Dóri nemrég született babáját, mert azonnal bírálni kezdte és kioktatta, majd még meg is akarta győzni arról, hogy neki van igaza, miszerint helytelenül döntött, amikor úgy határozott hogy megtartja gyermekét.

A nő írását nem fogjuk idézni, mert roppant bántó. Összefoglalva arról szólt a néni levele, hogy egy ilyen beteg gyermekekkel csak a baj van, és a későbbiekben ahogy cseperedni fog csak egyre több lesz a gond vele. Emiatt majd nem fog tudni dolgozni tőle, vagy nem tudja élni az életét, úgy ahogy azt szeretné.

Dóra ügyet sem vetett az írásra, nem reagált rá. Nem úgy mint egyik követője Kovács Dóra. A hölgy kiállt a művésznő mellet és olyan válasszal rukkolt elő, amit azóta már több mint 12 ezren kedveltek.

Kovács Dóra:Tisztelt idős néni, a korát tisztelem, Önt azonban nem tudom! Milyen jogon jön ahhoz, hogy maga ilyen hangnemben írjon egy ártatlan kisbabáról? A szülei jól döntöttek! Megérdemli az életet! Semmivel nem ér ő kevesebbet, mint más! Ez egy olyan "betegség" amit a mai modern tudomány már fejlesztésekkel, és sok foglalkozással enyhíteni tud. Dóra mindent meg fog tenni azért, hogy fejlessze a gyermekét, és én úgy érzem, hogy egy sikeres férfi lesz belőle. De tudja mit, kívánom, hogy maga is megélje, és lássa, hogy az előítélete nagyon nem volt szép dolog!

Íme a fotó a csodálatos kisbabáról!
Nektek mi a véleményetek erről a levélről? Felfoghatatlan, hogy ennyi idő elteltével is még mindig akadnak ilyen rosszindulatú emberek, akik ezzel foglalkoznak.


Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!