Header Ads

Karácsonyi akciókkal sorra veri át az embereket EZ a magyar webáruház! Legyetek nagyon óvatosak! OSSZÁTOK!A legkedvezőbb árakkal csábítja el vásárlóit az Internet Shop Hungary Kft, ( www.i-shop.hu ) azonban a vevők 2-3, esetenként 4 hét várakozás után vagy nem kapnak semmit vagy hibás termékeket vehetnek át a futároktól.


Természetesen a weboldalon feltüntetett telefonhívásokra, emailekre nem válaszolnak. Emberek százai reklamálnak kétségbeesve, ugyanis idén valószínűleg nem lesz ott a kiválasztott darab a karácsonyfa alatt. A sorok között olvasható néhány 5 csillagos pozitív értékelés is, melyet a csalók saját maguknak írnak, hogy ellensúlyozzák a sok-sok negatív vásárlói értékelést, segítségkérést !

Vásárlói vélemény: 

Szabó Dénes: "Az előre utalással kifizetett termékek egy hónapja nem érkeznek meg. A bolttal nem lehet kommunikálni, sem telefont nem vesznek fel, sem e-mailra nem válaszolnak. A rendőrségen megtettem a feljelentést, úgy néz ki, hogy csúnyán átvertek! Ne rendeljen tőlük senki"

"Kovács nagy Krisztina: december 8-án rendeltem, sajnos előre utalással egy iPhonet. Szállításra 2-5 munkanapot írtak . Semmi hír . Pénzt levontak egyből , e-mail re nem reagálnak , telefont nem veszik fel SOHA! Es van pofájuk azt írni , hogy ügyfélbarát áruház ! !! Fogyasztóvédelemmel megteszem a feljelentést"

November 28-án fizettem ki a telefont balga módon átutalással, most december 15-e van, és a rendelésemmel annyi változott, hogy a pénz beérkeztét visszaigazolták. A vásárolt terméknek se híre se hamva, nulla kommunikáció, pedig türelmesen vártam két hetet. Most visszamondtam a rendelést, de gyanítom hogy erről sem vesznek majd tudomást.

Ide kattintva tekinthető meg a sok-sok kétségbeesett komment.

Céginformáció: Internet Shop Hungary Kft. 2045 Törökbálint, Őrház utca 8. Adószám: 25013614213 Aktuális cégjegyzékszám: 13 09 171638 Kérjük szépen osszátok meg! Ne rendeljen senki tőlük! Hatalmas átverés, csúnyán rászedik a jóhiszemű embereket!  Ne engedjük, hogy még több ember váljon a csalók áldozatává !