Header Ads

Reggel a boltban egy kisfiú állt előttem a kasszánál a sorban - Amikor láttam, hogy könnyes szemmel mit tesz, azonnal oda szóltam neki! Sosem fogom tudni elfelejteni!

Reggel a boltban egy kisfiú állt előttem a kasszánál a sorban - Amikor láttam, hogy könnyes szemmel mit tesz, azonnal oda szóltam neki! Sosem fogom tudni elfelejteni!Egy hétköznapi történet, de vajon hány ilyen esetről lehetne még beszámolni nap mint nap? A reggel a helyi kisboltban, egy kisfiú állt előttem a sorban és a pénzét számolgatta. Volt nála egy kakaó és egy kilós kenyér. Hallottam, ahogy a kasszásnak mondja, hogy a kakaó a kishúgának lenne, azt muszáj megvegye, ahogy a kenyeret is, csak akkor nem jut már pénze csokira, pedig azt is szeretett volna venni egyet, mert már olyan rég evett és nagyon megkívánta ahogy a polcokon meglátta.

De sajnos nem volt hozzá elég pénze, így azt nem tudott venni, ezért anélkül állt tovább a pénztártól könnyes szemekkel.

Ekkor már az én szemem is könnyes volt és azonnal utána szóltam, és megkérdeztem hány forint hiányzik a csokihoz? Mondta, hogy 110.- Ft. Visszahívtam és adtam neki 500-at, és mondtam, hogy azt vesz rajta amit csak akar és amire futja! Csillogó szemmel elrohant megvette a csokit meg még egy dobozos üdítőt.


Nagyon szépen megköszönte és még a visszajárót is ide akarta adni! Én akkor végképp elsírtam magam! Azt a boldogságot amit a szemében láttam sosem fogom elfelejteni!

Félreértés ne essék, nem azért írtam ezt le, hogy magamat fényezzem, hanem azért, hogy ezzel ösztönözzek másokat is a jóra! Figyeljünk kicsit oda egymásra!

Csilla

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!