Header Ads

Nagyon fontos figyelmeztetés minden internetező számára! Átverés! Ezt semmiképpen se töltsd ki, mert azonnal 5000 forintot vonnak le a számládról! Segítsetek! Terjesszétek!

Nagyon fontos figyelmeztetés minden internetező számára! Átverés! Ezt semmiképpen se töltsd ki, mert azonnal 5000 forintot vonnak le a számládról! Segítsetek! Terjesszétek!A facebookon terjed egy bejegyzés, miszerint a legnagyobb magyar torrent oldalra az nCore-ra most karácsony alkalmából bárki regisztrálhat.

Ez valójában nem igaz!

Ne dőljön be ennek a felhívásnak, mert nem fog tudni a regisztráció ellenére sem belépni az oldalra, sőt még a pénze is bánni fogja. De nézzük csak, hogy is működik ez a csalás! A facebookon terjed egy nCore-os link, amire ha rákattint azonnal átviszi az ncore.tech oldalra. Itt először meg kell adja felhasználó nevét, e-mail címét és a jelszavát. Ide teljesen mindegy, hogy mit ír be az ember mert csak most jön a csalás része.

Ha az előzőekben felsorolt adatokat megadta, az oldal tájékoztatja hogy a regisztráció sikeres volt és nem maradt más hátra, minthogy aktiválja fiókját. Ezt úgy tudja megtenni, hogy küld egy sms-t a 0690/649-159-es telefonszámra HUD FELHASZNALONEVED üzenettel, ezzel máris teljes jogú felhasználójává válik az oldalnak.


Ez azonban nem igaz! Csupán annyi fog történni, hogy az sms elküldésével 5080 forinttal fogja terhelni a havi számládat!

Ne dőlj be ennek az átverésnek! Osszátok, hogy mindenki értesülhessen róla időben!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!