Header Ads

Most érkezett!! Hatalmas meglepetés! A kormány 75 ezer forint plusz pénzt oszt ki a magyar családok részére napokon belül - jelentette be Novák Katalin! Ekkor kezdik a kifizetéseket:

Most érkezett!! Hatalmas meglepetés! A kormány 75 ezer forint plusz pénzt oszt ki a magyar családok részére napokon belül - jelentette be Novák Katalin! Ekkor kezdik a kifizetéseket:Még karácsonyi ünnepek előtt kiosztják a jogosultak részére a januárban esedékes családtámogatásokat, családi pótlékot, a gyermekgondozást segítő ellátást és a gyermeknevelési támogatást – Ezt szerdán jelentette be Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára.

Elmondta azt is, hogy a posta december 15-én kezdi el kikézbesíteni a pénzeket, az utalások pedig december 20-tól fognak érkezni a számlákra. Így még karácsony előtt, legkésőbb december 22-ig mind az 1,1 millió jogosult család megkapja a támogatásokat.

Így ezzel az előre hozott kifizetéssel, december hónapban egy 2 gyermekes család számára akár 50 ezer forint, egy 3 gyermekes család esetében pedig, akár 75 ezer forint pluszt fog jelenteni.


Azért döntöttek az előre hozott kifizetések mellett, mert a kormány így szeretné segíteni karácsonyi ünnepekre való készülődést, és hozzájárulni ahhoz, hogy békés, boldog karácsonya legyen mindenkinek – nyilatkozta Novák Katalin.

Ha számodra is hasznos információkat tartalmazott a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!