Header Ads

Megrázó bűntett miatt keresi Ezt a négy fiatalt a budapesti rendőrség - Nem úszhatják meg tettüket! Kérlek segítsetek eljuttatni minél több emberhez!

Megrázó bűntett miatt keresi Ezt a négy fiatalt a budapesti rendőrség - Nem úszhatják meg tettüket! Kérlek segítsetek eljuttatni minél több emberhez!Szerdán délután 4 óra körül négy fiatal támadott meg egy férfit utazás közben Budapesten, a 70-es trolin. Olyan mértékű volt a támadás, hogy több csontja is eltörött a férfinek.

A busz a Damjanich utcában járt, amikor a támadás történt, a szemtanúk beszámolója szerint a fiatal társaság tagjai többször is ok nélkül megütötték a sértettet, majd gyorsan leszálltak a járműről.

A BRFK fényképes körözést adott ki a feltételezett, tizenhat-húsz év körüli elkövetőkről.A Személyleírásuk a következő:

- az egyik gyanúsított fehér dzsekit viselt, az ujján kék csíkkal,
- a másik kék szőrmés, kapucnis kabátot hordott,
- a harmadik férfi fekete sapkát, fekete dzsekit és farmernadrágot viselt,
- a negyedik férfin fekete kabát és kék nadrág volt a támadás idején.Aki a felvételeken látható személyeket felismeri, vagy a tartózkodási helyükről, esetleg a bűncselekmény részleteiről információval rendelkezik, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Telefontanú 06-80-555-111-es ingyenesen hívható, zöld számán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Osszátok, hogy minél hamarabb kézre kerítsék a tetteseket és elnyerhessék méltó büntetésüket!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!