Header Ads

Ma délután megvettük a karácsonyi ajándékokat, majd a Tesco parkolóban minden oda lett. 3 kisgyermek karácsonyát tetted tönkre! Mégis milyen "ember" vagy? Könyörgöm segítsetek megtalálni a tettest! OSSZÁTOK

Ma délután 3 óra után olyan dolog történt velünk, amire soha életemben nem gondoltam volna. Teljesen össze vagyunk törve. Nem fér a fejünkbe hogy létezhetnek ilyen embernek' nevezett élőlények...
Egész hónapban csak rohantunk, próbáltuk megteremteni a karácsonyi ajándékokra valót...Végre volt 2-3 szabad óránk, ezért elmentünk a WestEndbe és megvettük a 3 csodás gyermekünk ajándékait és a nagymama vérnyomásmérőjét, amire tényleg hatalmas szüksége lenne, mert folyamatosan ingadozik a vérnyomása és napjában többször kellene mérni, füzetben vezetni. Gyógyszert is szed rá.... .Nem kell mondani, hogy az ajándékok egy részét hitelből vettük, de tényleg annyira vágytak a gyerekek az ajándékokra és a nagyi is...és ráadásul annyira megérdemlik, hogy a szívünk szakadt volna meg, ha nem kapják meg.

Mielőtt hazamentünk volna az ajándékokkal, még beszaladtunk a váci úti Tesco Extrába néhány apróságért. Alig töltöttünk bent 30 percet, mire kiértünk ez a látvány fogadott bennünket:
Miután nem sikerült neki/nekik kifeszíteni az ajtót, betörték az ablakot és mindent elvittek. Egy Led TV-t, egy Xbox-ot, a drága Henikém hercegnős kastélyát és persze a vérnyomásmérőt. Esélyünk sincs új ajándékokat venni....soha nem volt még olyan karácsonyunk, hogy ne legyen valami a fa alatt.A kamera felvételek alapján a rendszámot nem sikerült megtudni, de egy korom fekete Seat Leonnal száguldott el a tettes egy hatalmas Red Bull-os matricával az oldalán. Azt gondolom, hogy ilyen kevés létezhet az országban, ezért könyörögve kérek minden jóravaló embert, hogy aki felismeri a leírás alapján az autót hívja a legközelebbi rendőrkapitányságot. 


Bízunk benne, hogy van még esély visszaszerezni a gyermekeink ajándékait, ezért kérünk szépen mindenkit, hogy ossza meg az esetet.

Hálásan köszönjük a segítségeteket!!
Radnótiné Hevesi Klára