Header Ads

Jótékonysági süteményvásárt rendeztünk egy nemes cél érdekében, de ekkor megjelent a Nébih és Ez lett a vége! Itt tartunk mi magyarok 2017-ben (is)!

Jótékonysági süteményvásárt rendeztünk egy nemes cél érdekében, de ekkor megjelent a Nébih és Ez lett a vége! Itt tartunk mi magyarok 2017-ben (is)!A Győri Gyermekmentő Alapítványnak dolgozom, és még mindig képtelen vagyok elhinni, ami történt!

Most negyedik alkalommal, került megrendezésre a győri, jótékonysági sütivásár. Mindig nagyon jó hangulatban és szerető emberek között telt ez a rendezvény. Idén viszont valami beárnyékolta ezt az napot. Egyik kedves ismeretlen embertársunk volt oly készséges és jelentették ezt a Nébih-nek, akiknek az emberei annak rendje módja szerint, le is csaptak!

Idén a Gyermekmentő Alapítványnak szerettünk volna annyi pénzt összegyűjteni, hogy sikerüljön egy új életmentő készüléket vásárolni a győri mentőautóban! Úgy gondolom ezt egy elég nemes cél érdekében cselekedtünk, hiszen minden évben saját erőnkből, önként, a szívből tesszük. De úgy látszik van akit ez sem izgat.

Ebből az alkalomból a helyi cukrászdák valamint a magánszemélyek felajánlják süteményeiket, amit aztán a városi adventi vásáron, becsületkasszás alapon árulnak. Az így összegyűjtött pénz ment volna a mentőknek. (De csak ment volna..!) Ugyanis valaki feljelentést tett a Nébih-nél a sütivásár miatt, akik kiküldték ellenőreiket.


Mivel nem tudtuk helyi asszonyok keze által készített sütemények eredetét igazolni, így azokat "közfogyasztásra alkalmatlanok."-nak nyilvánították és megsemmisítésre elvitték, majd egy vastag büntetést is kiszabtak, csak hogy kerek legyen a történet. Felfordul a gyomrom ettől az egésztől!!!!

Itt tartunk mi magyarok 2017-ben (is)!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a feljelentőnek Ezt a nemes cselekedetét! Remélem tisztában vagy vele, hogy ezzel mekkora kárt okoztál??

K. Nikolett

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!