Header Ads

Itt a tél.. Mi pedig festett ajtólapokkal fűtünk.. Amit hol én, hol a férjem kukázik..! Egy magyar édesanya őszinte nyílt levele mindenkihez.. Osztani ér!


A következő levelet Mihalik Ágnes egy 3 gyermekes édesanya küldte be hozzánk. Kérésére módosítás nélkül tesszük közzé írását. Igencsak elgondolkodtató..! Ti egyetértetek vele?

Kedves emberek! Elnézést, ha a stílusom kicsit durva lesz, de már betelt a pohár. Három gyermekes anyaként már nehéz ilyen országban és ilyen körülmények között nyugodt maradnom. Itt a tél... és röviden tömören kimondom: Én a jelen valóságot írom! Ahogy él egy becsületesen dolgozó ember (az az jómagam is) az orszàgban!! Festett ajtólapokkal fűtünk! Amit hol én, hol a férjem kukázik vagy éppen vesz, mikor mennyi pénzünk marad! Sajnos a gáz olyan rohadt drága, hogy az éhbér fizetésünkből nem tudjuk kifizetni!! (ahogy sokan mások sem) Vérlázìtó?!! Igen az!!! Szerintem is!!! Ott egye meg a rossebb a milliárdos beruházásokat! Felesleges kidobott tetves pénzeket! 2 milliárdért épül a jégcsarnok az országban!

Pesten a Telekom Székház a Grupama aréna mellett! KÖZVETLEN! MINDEN SARKON IRODAKOMPLEXUMOK!!! STADIONOK! KÉPTELENEK AZ EMBEREK ÉHBÉR FIZETÉSÜKBÕL AMIÉRT REGGELTŐL ESTIG ROHADNAK ,MEGSZAKADNAK MINDENT KIGAZDÁLKODNI!!! MIT IS MONDHATNÉK?? Fizetéseket nem emelik!! Maguknak a milliós havi fizetéseik mellé!! Férjeink, gyermekeink külhonban robotolnak! Sorra halnak meg! A kimerűltségtől! Mocskos alja munkát kapják kint is! Saját országunkba bevándorlók kerületeket építenek! Egész az övék! Lásd a 16. kerület! Kacsalábon FORGÓ palotái!! Magyar meg ajtólapokat kukázik!! Kérdem én tőletek tisztelt polgártársaim, hát nem undorító??! Köszönöm a figyelmeteket. Mihalik Ágnes