Header Ads

Idén még csak karácsonyfára sem telik majd! Rokkant nyugdíjas vagyok 12 éve, de most elvették tőlem, pedig az állapotom semmit nem javult! Ez volt az indok:

Idén még csak karácsonyfára sem telik majd! Rokkant nyugdíjas vagyok 12 éve, de most elvették tőlem, pedig az állapotom semmit nem javult! Ez volt az indok:Felrobbantotta az internetet a rokkant nyugdíjas néni megható fotója. Tömegek osztják most a közösségi oldalon.

Marika néni 12 éve lett rokkant nyugdíjas, de nemrégiben felülbírálták az egészségügyi állapotát. Most már nem kap annyi pénzt, mint amennyit eddig, Levették a rokkant nyugdíját, így csak 34 ezer forint kap majd ezentúl.

Drága bizottsági tagok, akik a felülvizsgálatot végeztétek!! Nem tudom hogy miért kell a jó emberek életét tönkre tenni? Az enyémet is tönkre tettétek. Az elmúlt évek során az egészségi állapotom semmit nem javult, Ti mégis azt írtátok a papírra, hogy javult. Így már nem vagyok jogosult a magasabb nyugdíjra, mert az egészségügyi állapotom elérte azt a százalékot, ahonnan már csak az alacsonyabb összeg jár.


Hány ember életét tettétek már így tönkre? Tudtok még tükörbe nézni? Idén még csak karácsonyfám se lesz, az ajándékokról nem is beszélve. Sütni, főzni is csak a gyerekeim segítségével fogok tudni talán, de semmit több.

Köszönöm nektek ezt a szép Karácsonyt!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!