Header Ads

FRISS! Kiderült, hogy miért halt meg a hármas ikrek édesanyja a szülést követően pár órával! Szörnyű tragédia!

FRISS! Kiderült, hogy miért halt meg a hármas ikrek édesanyja a szülést követően pár órával! Szörnyű tragédia!

Mint arról már a mai napon beszámoltunk a hajdúszoboszlói édesanya egészséges hármas ikreket hozott a világra, de sajnos a szülés után pár órával komplikációk léptek fel és nem tudták megmenteni az életét.

Éveken keresztül próbálkoztak férjével, végül a lombikprogram segítségével beültetésre került három petesejt, ami meg is maradtak. A kismama veszélyeztetett terhes volt, ezért az utóbbi heteket már a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában töltötte. A terhesség 33. hetében világra hozta a három csodaszép és egészséges kisbabát, Mirát, Lénát és Milánt császármetszés segítségével.

A szülés azonban komplikáció lépett fel az édesanyánál. A HELLP szindróma súlyos vérzéses szövődményével, véralvadási zavarral kezelték.

Ezt sikerült átmenetileg stabilizálni a szülőszobai műtőben, de pár óra elteltével nehézlégzés és hirtelen rosszullét állt be, a keringés leállásával. A Klinikai Központ munkatársai azon nyomban megkezdték az édesanya újraélesztését. A keringését átmenetileg sikerült újraindítani, de a további 50 perces komplex szakszerű ellátás ellenére elvesztették az édesanyát.A szörnyű tragédia hallatán egy ország fogott össze az édesanya nélkül maradt három újszülöttért és az édesapáért. A TÜNDÉRKÖR ALAPÍTVÁNY vállalta a támogatást.

A Fábián Tamás és a hármasikrek megsegítésére alapítványunk számlájára bárki utalhat, akár külföldről is!

OTP Bank

IBAN: HU85-11738008-20899541
SWIFT:  OTP VHUHB
Számlaszám: 11738008-20899541-00000000
Számlatulajdonos: Tündérkör Alapítvány.
Nagyon fontos, hogy közleménybe írjátok be: “HÁRMASIKREKNEK!”

A számlára beérkezett összeg 100%-át az apuka kapja! Az apukának részletes betekintést adunk a számlaforgalomról, csak ezután adjuk át számára az adományt!


Minden megosztást hálásan köszönünk!

Fogadja Őszinte Részvétünket a család! Osztozunk mély fájdalmukban!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!